Thule 800 Motion Verhuur vanaf 12.50 per dag

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar klantenservice@oomssport.nl of bel naar 070 - 329 8811.

Binnen
  • 00min
  • 00sec
en besteld, vandaag verzonden!

Beschrijving van de Thule 800 Motion Verhuur vanaf 12.50 per dag

Thule ski en bagage boxen en dakkoffers

De Thule Motion dakkoffers zijn luxe dakkoffers met een ruim en aerodynamisch ontwerp. De ruime inhoud in combinatie met de handige toepassingen maakt dit tot een super bagagebox. Nu ook nog extra scherp gerpijst.• Power-Click-montage systeem (handige draaiknop)• Dual-side opening (opent aan 2 kanten)• Ruim en goed ingedeeld ontwerp• Centraal afsluitbaar• Extra handgrepen

De Thule Motion, Thule Touring, Thule en Thule Pacific bagagebox biedt top van de reeks functies. De geïntegreerde metalen versterking strips en 'Power-Grip' bijlagen geven de box een enorme draagkracht en zorgt voor eenvoudige en snelle montage. De meeste boxen kunnen worden geopend vanaf beide zijden van het voertuig. De boxen hebben een 3-punts sluitsysteem dat opereert vanuit een centrale toets. Het slot heeft een ingebouwde veiligheidsfunctie die de sleutel verhindert verwijderd als de sloten niet volledig bezet.  

Oomssport   verhuurt en verkoopt  de kwaliteits  dakdragers, bagage boxen, skiboxen en fietsdragers van het bekende merk  THULE. Onze monteurs monteren deze vakkundig en professioneel.

Onze dakkoffers zijn ook ideaal voor de zomer vakantie!

Makkelijk huren bij Oomssport, 7 dagen per week open en 5 koop avonden geopend. Reserveer tijdig dit voorkomt teleurstelling.

L x B x H (mm): 2050 x 840 x 450 Inhoud (L): 460
Max. Laadvemogen 75 kg

Specificaties van Thule 800 Motion Verhuur vanaf 12.50 per dag

Merk
Thule

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Thule 800 Motion Verhuur vanaf 12.50 per dag
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.