Thule

1 product

12 24 36

1 product

12 24 36

Tijdens een wintersportvakantie kunt u veel extra bagageruimte gebruiken. Niet alleen voor uw ski’s of snowboard, maar ook voor stokken, helm en schoenen. Een dakkoffer of skibox biedt in zo’n geval uitkomst, zeker als u met meerdere personen in een auto reist en u alle ruimte nodig heeft. Maar ook op uw wintersportbestemming is een dakkoffer handig om uw ski’s, snowboard en andere spullen dagelijks te kunnen vervoeren zonder dat uw auto vol komt te liggen met materiaal.

Iedere wintersporter een geschikte dakkoffer!

Tijdens een zomervakantie kunt u veel extra bagageruimte gebruiken. Een dakkoffer of bagagebox biedt in zo’n geval uitkomst, zeker als u met meerdere personen in een auto reist en u alle ruimte nodig heeft. Maar ook op uw zomer vakantiebestemming is een dakkoffer handig om uw spullen dagelijks te kunnen vervoeren zonder dat uw auto vol komt te liggen met materiaal.

Bij Oomssport kunt u terecht voor skiboxen, bagageboxen en dakkoffers van het gerenommeerde Zweedse merk Thule. Thule dakkoffers zijn er in verschillende vormen, kleuren en inhoudsmaten. De kleinste koffer heeft een inhoud van 250 liter, de grootste van 520 liter. Sterk, waterdicht en afsluitbaar

Dakkoffers van Thule zijn gemaakt van stevig, vorm- en stootvast kunststof dat niet verkleurt.

Weet u precies welke skibox of dakkoffer u aan wilt schaffen en koopt u liever online? Een groot aantal modellen uit ons aanbod in de winkel kunt u ook op internet vinden.

Dakkoffers en skiboxen zijn bij Oomssport ook te huur.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.