Thule Dakkoffers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Thule Dakkoffers

Tijdens een wintersportvakantie kunt u veel extra bagageruimte gebruiken. Niet alleen voor uw ski’s of snowboard, maar ook voor stokken, helm en schoenen. Een dakkoffer of skibox biedt in zo’n geval uitkomst, zeker als u met meerdere personen in een auto reist en u alle ruimte nodig heeft. Maar ook op uw wintersportbestemming is een dakkoffer handig om uw ski’s, snowboard en andere spullen dagelijks te kunnen vervoeren zonder dat uw auto vol komt te liggen met materiaal. Voor iedere wintersporter een geschikte dakkoffer!

Kan ik ook in de zomer een Thule box huren?

Ook bij zomervakanties komen dakkoffers van Thule goed van pas. Heeft u ruimte nodig voor uw tent, slaapzakken, eventuele koelboxen en barbecue? Geen probleem! Vergroot uw ruimte en daarmee uw comfort aanzienlijk.

Bij Oomssport kunt u terecht voor skiboxen, bagageboxen en dakkoffers van het gerenommeerde Zweedse merk Thule. Thule dakkoffers zijn er in verschillende vormen, kleuren en inhoudsmaten. De kleinste koffer heeft een inhoud van 250 liter, de grootste van 520 liter. Sterk, waterdicht en afsluitbaar. Dakkoffers van Thule zijn gemaakt van stevig, vorm- en stootvast kunststof dat niet verkleurt, en bestendig is tegen verschillende weersomstandigheden.

Waar kan ik een skibox of bagage koffer huren?

Dakkoffers en skiboxen zijn bij Oomssport Den Haag en Oomssport Leiden te huur.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.