Schaatsen

8 producten

12 24 36

8 producten

12 24 36

Schaatsen slijpen?

Oomssport is de specialist op het gebied van al uw schaatsen. Al vanaf 1959 is Oomssport de schaats en skeelerspecialist van Den Haag en Leiden. Op het gebied van schaatsen slijpen geniet Oomssport van landelijke bekendheid, waardoor vele schaatstoppers Oomssport weten te vinden. Alle type schaatsen worden vakkundig geslepen. In onze werkplaats kunnen we de meest voorkomende reparaties aan uw schaatsen uitvoeren.

Met onze professionele rondingsmachines slijpen we vrijwel iedere gewenste ronding in uw langebaan en shorttrack schaatsijzers. Voor hockeyschaatsen hebben we zelfs een computergestuurde model slijpmachine. Kunstschaatsen slijpen we tot de punt. Machinaal of met de hand naslijpen en polijsten van uw schaatsijzers, bij Oomssport draaien wij onze hand er niet voor om.

 

Kan ik wachten op schaatsen slijpen?

Kunstschaatsen slijpen recreatief: Ja daar kunt u op wachten.

Kunstschaatsen slijpen professioneel, slijpen tot de punt en slijpen professioneel + polijsten: Daar kunt u niet op wachten. Wij verzoeken u om een afspraak te maken.

Hockey schaatsen slijpen: Ja daar kunt u op wachten.

Hockey schaatsen model slijpen: Daar kunt u niet op wachten. Wij verzoeken u om een afspraak te maken.

Noren slijpen: Ja daar kunt u op wachten indien het geen special staal is dan moeten de schaatsen gepolijst worden.

Noren ronden en slijpen: Daar kunt u niet op wachten. Wij verzoeken u om de schaatsen na de training in te leveren dan staan ze voor de volgende training piekfijn voor u klaar.

Noren polijsten: Daar kunt u niet op wachten. Wij verzoeken u om de schaatsen na de training in te leveren dan staan ze voor de volgende training piekfijn voor u klaar. Wij adviseren u om schaatsijzers, met een hardere staalkwaliteit, altijd te laten polijsten.

Noren ronden en polijsten: Daar kunt u niet op wachten. Wij verzoeken u om de schaatsen na de training in te leveren dan staan ze voor de volgende training piekfijn voor u klaar. Wij adviseren u om hardere schaats ijzers altijd te laten polijsten.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.