Ski's

4 producten

12 24 36

4 producten

12 24 36

Professioneel ski onderhoud

Of je nu de laatste voorbereidingen treft voor je wintersportvakantie of net een heerlijke vakantie op de piste erop hebt zitten, goed materiaal in een perfecte conditie is wat we allemaal willen. Bij Oomssport kun je jouw ski’s voorzien van een professionele onderhoudsbeurt.

Verschillende onderhoudspakketten

Welke mate van onderhoud je ski’s ook nodig hebben, wij hebben verschillende onderhoudspakketten waarmee je zeker weet dat je klaar bent voor de eerste afdaling. Zijn bijvoorbeeld de kanten nog scherp en het belag onbeschadigd, maar merk je dat je minder gemakkelijk door de sneeuw glijdt? Dan is enkel een waxbeurt voldoende. Ook kunnen wij je ski’s afstellen op basis van onder andere gewicht, lengte en skiniveau. 

Hebben je ski’s meer onderhoud nodig, dan kun je kiezen voor onze uitgebreide onderhoudsbeurt. Hierin onderhouden we onder andere het reinigen, voorslijpen en structuur slijpen van het belag. Ook bij schade aan het belag kun je bij ons terecht en voeren we direct de benodigde reparatie uit. De onderhoudspakketten zijn:

Breng je materiaal langs voor onderhoud!

Nog even vlak voor de vakantie de ski’s laten nakijken? Of zijn ze juist aan een onderhoudsbeurt toe na een paar pittige afdalingen? Kom langs in een van onze winkels in Den Haag of Leiden en geef je materiaal af voor onderhoud. Om een afspraak te maken voeg je het gewenste onderhoudspakket toe aan het winkelmandje. In het bestelproces krijg je vervolgens de mogelijkheid om een afspraak te maken. Na ongeveer 4 tot 5 dagen kun je je materiaal weer ophalen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.