Graf


Oomssport is door Graf schaatsen gecertificeerd als Authorised Premium dealer.

Hiermee voldoen wij aan alle hoge kwaliteitseisen die Graf schaatsen stelt aan haar Authorised Premium dealers.
Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de Graf schaatsen producten en een groot en compleet assortiment Graf schaatsen producten. Ook op het gebied van montage, service en garantie kan je het beste terecht bij een Authorised Premium dealer.

Oomsport heeft het grootste Graf assortiment van de Benelux.

Graf schaatsen is een exclusief merk en verkrijgbaar bij Oomssport Den Haag en Leiden. Met een goede prijs kwaliteitsverhouding. Wij hebben een groot assortiment. Graf schaatsen Onder andere Winterclub, Richmond, Edmonton, Edmonton special, wit, zwart, 303, G-7, Ultra G7, kunstschaatsen, hockeyschaatsen, Bolero.

Worden nieuwe graf schaatsen bij Oomssport altijd geslepen afgeleverd?

Ja, nieuwe schaatsen zijn nooit fabrieks geslepen, ze worden bij Oomssport altijd geslepen afgeleverd. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Wil je een paar Graf kunstschaatsen en hockeyschaatsen kopen?

Altijd voor een scherpe prijs. Kom langs bij Oomssport Den haag en Leiden in de echte winkels of veilig en snel in de webshop. In de online shop Oomssport.nl en Oomssport.com kunt u terecht voor het volledige aanbod aan Graf schaatsen. Graf schaatsen koop je gemakkelijk online bij Oomssport.nl. Snel en gratis verzonden! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op met onze klantenservice of kom langs in een van onze vestigingen.

YouTube - Oomssport kanaal.

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube daar vind u een serie vlogs met tips voor de kunstschaats sport.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.