Bauer


Wil je Bauer schaatsen kopen, een stukje historie?

Bij Oomssport verkopen wij een zeer uitgebreid assortiment Bauer schaatsen. Het Amerikaanse merk kent zijn oorsprong in Kitchener, Ontario en werd in 1927 opgericht. Hiervoor richtte het familiebedrijf Bauer zich voornamelijk op de verkoop van schoenen, maar pas na de focus op de schaatsen begon het bedrijf tot bloei te komen. In 1933 werd voor het eerst door Bauer een schaats ontwikkeld waarbij het ijzer aan de schoen vast zat. Bij de keuze voor Bauer weet je voor 100% zeker dat je gaat voor een kwalitatief hoogstaand merk waarbij innovatie voorop staat.

Authorized Bauer Premium shop

Wij van Oomssport zijn een Authorised Bauer Premium dealer, dit wil zeggen dat wij onze Bauer schaatsen verkopen met de grootst mogelijke kennis. Wij staan altijd klaar om jou te voorzien van het beste en meest persoonlijke advies.

Bauer als ijshockeyschaatsen specialist

Natuurlijk wanneer men het over Bauer schaatsen heeft denkt men direct aan de bekende ijshockeyschaats. Deze zijn iconisch en al jarenlang een van de meest bekende merken op dit vlak. Er zijn in totaal vijf types beschikbaar op dit moment. Het gaat daarbij om de:

  • Bauer Supreme
  • Bauer Vapor
  • Bauer Nexus
  • Bauer Prodigy
  • Bauer Flow (voor vrouwen)

Waar het ene model meer kracht in zich herbergt is het andere model, de Vapor, echt een snelheidsmonster. Hiermee knal je over het ijs. Zoek je wat meer comfort? Dan is de Nexus het meest geschikte model Bauer schaats voor jou.

Bauer schaatsen voor vrouwen

Wat bijzonder is, er zijn ook Bauer schaatsen voor de vrouw. Het gaat hierbij om het model Flow. Dit model is echt ontworpen voor de vrouw. Aan het uiterlijk van de schaats is wat extra aandacht besteed, maar ook voor het comfort is extra oog geweest.

Naast Bauer schaatsen hebben we nog veel meer van dit Amerikaanse merk!

Ben je naast Bauer schaatsen op zoek naar andere producten van dit merk? Bekijk dan eens ons complete aanbod van dit iconische merk. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om bij ons langs te komen in een van onze filialen in Den Haag of Leiden. Wellicht kun je dan direct aan de slag om je nieuw paar schaatsen uit te proberen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.