Beschermers voor kunstrijden

Ben je op zoek naar kunstschaats beschermers?

Dan ben je bij Oomssport aan het juiste adres. Op het gebied van kunstschaats beschermers is Oomssport een echte schaats specialist.

Wij hebben het grootste asssortiment kunstschaats assecoires van de Benelux.

Wij onderscheiden ons met het meest complete en grootste assortiment beschermers voor wedstrijd kunstrijden, recreatie, buitenijs en de professional. We hebben verschillende exclusieve merken bij Oomssport Den Haag en Leiden met een goede prijs kwaliteitsverhouding. O.a. Elite, Guardog, Risport, Edea softpawz, fuzzies, blade covers, Jerry blade buddies, Two guard. Tevens onderscheiden wij ons met een groot assortiment beschermhoezen.

Stel een vraag aan één van onze schaatsexperts.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen Oomssport schaats en kunstschaats specialist sinds 1959. Vakkundige service, slijpen, en montage…

Wilt u kunstschaats beschermers kopen?

Kom langs in één van onze echte winkels of bestel nu jouw favoriete kunstschaats beschermers en accessoires online op Oomssport.nl. en Oomssport .be. de expert sinds 1959!

Stel een vraag aan onze klantenservice

Oomssport is er voor en door schaatsers, waar u ook gaat schaatsen wij hebben het juiste advies voor u.

You Tube

Kijk ook naar het Oomssport You Tube kanaal waarin we tips geven over het schaats en skeelersport. We hebben ook een uitgebreide kunstschaatsbeschermers montage instructie vlog op ons Oomssport You Tube kanaal staan.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.