Vragen?   Bel ons op 070-3298811

Bauer Schaatsen

Op zoek naar Bauer Schaatsen, een stukje historie?

Bij Oomssport verkopen wij een zeer uitgebreid assortiment Bauer schaatsen. Het Amerikaanse merk kent zijn oorsprong in Kitchener, Ontario en werd in 1927 opgericht. Hiervoor richtte het familiebedrijf zich voornamelijk op de verkoop van schoenen, maar pas bij de focus op de schaatsen begon het bedrijf tot bloei te komen. In 1933 werd voor het eerst door deze familie een schaats ontwikkeld waarbij het ijzer aan de schoen vast zat. Bij de keuze voor Bauer weet je voor 100% zeker dat je gaat voor een kwalitatief hoogstaand merk waarbij innovatie voorop staat.

Bauer als ijshockeyschaatsen specialist

Natuurlijk wanneer men het over Bauer schaatsen heeft denkt men direct aan de bekende ijshockeyschaats. Deze zijn iconisch en al jaren lang een van de meest bekende merken op dit vlak. Er zijn in totaal vijf types beschikbaar op dit moment. Het daarbij om de:

 • Bauer Supreme

 • Bauer Vapor

 • Bauer Nexus

 • Bauer Prodigy

 • Bauer Flow (voor vrouwen)

Waar het ene model meer kracht in zich herbergt is het andere model, de Vapor, echt een snelheidsmonster. Hiermee knal je over het ijs. Zoek je wat meer comformt? Dan is de Nexus het meest geschikte model Bauer schaats voor jou.

Bauer schaatsen voor vrouwen

Wat bijzonder is, er zijn ook Bauer schaatsen voor de vrouw. Het gaat hierbij om een model Flow. Dit model is echt ontworpen voor de vrouw. Het uiterlijk van de schaats is wat extra aandacht aan besteedt, maar ook het comfort is extra oog voor geweest.

Naast Bauer schaatsen hebben we nog veel meer van dit Amerikaanse merk!

Ben je daarnaast nog verder op zoek naar andere producten naast Bauer schaatsen van dit merk? Bekijk dan eens ons complete aanbod van dit iconische merk. Uiteraard is ook de mogelijkheid om bij ons langs komen in een van onze filialen in Den Haag of Leiden. Wellicht kun je dan direct aan de slag om je nieuwe paar schaatsen uit te proberen.

Artikelen 1 tot 12 van 25 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 12 van 25 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3