Hoge langebaan noren

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wilt u hoge noren kopen?

Wat wordt er bedoelt met hoge noren?

Bij hoge noren word niet de schaatsschoen bedoelt maar het hogere ijzer bedoelt. Met hoge noren staat u ongeveer 13 mm. hoger op het ijs dan met lage noren.

Voor wie zijn hoge noren geschikt?

Hoge noren zijn meer geschikt voor de geoefende schaatser en worden vooral op de ijsbaan gebruikt. Met hoge noren kun je namelijk met een hogere snelheid betere bochten maken, omdat je niet snel met de schoen het ijs zult raken.

Kan ik ook met hoge noren op natuurijs?

Ja, met hoge noren kunt ook op natuurijs. Hoge noren zijn iets minder stabiel dan lage noren. Daarentegen ligt er vaak bij natuurijs een dikke laag sneeuw of water op het ijs. Bij hoge noren heb je kans dat je met de schaatsschoenen net boven deze sneeuw- of water laag staat.

Zijn er schaatsen die ik kan aanpassen van hoog naar laag en terug?

Ja, wij hebben schaatsen van Viking waarbij je de potten of ook wel steuntjes genoemd kan omwisselen van hoog naar laag en terug. We hebben daar speciale setjes voor; een verpakking bevat 4 potjes en 4 boutjes. Verkrijgbaar in de winkels en in webshop.

Wij hebben het grootste schaats assortiment van de Benelux

Bij ons in de winkel vindt u het complete assortiment hoge noren van goede kwaliteit. We hebben verschillende exclusieve merken bij Oomssport Den Haag en Leiden met een goede prijs kwaliteitsverhouding. Zo hebben wij Viking, Zandstra, Raps, Bont, Powerslide, Evo, 4G Groothuis, Marathon en voltage in ons assortiment. Kom langs in één van onze winkels of bestel nu jouw favoriete hoge noren artikelen online op Oomssport.nl.

Zijn schaatsen vanuit de fabriek geslepen?

Schaatsen zijn nooit vanuit de fabriek geslepen, daarom worden bij Oomssport alle nieuwe schaatsen gratis geslepen afgeleverd.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.