Klapschaatsen


Wil je klapschaatsen kopen?

Op het gebied van klapschaatsen is Oomssport een echte specialist. Wij hebben het complete assortiment klapschaatsen voor de wedstrijdrijder, liefhebber en natuurijs schaatser. We hebben verschillende merken klapschaatsen in ons assortiment, onder andere Viking, Zandstra, Raps en Bont.

De klapschaatsen worden gebruiksklaar geleverd

Van de meeste klapschaatsen in ons assortiment kun je de schoen en het klapschaats onderstel zelf samenstellen. Wij slijpen, monteren en stellen jouw klapschaats zeer vakkundig af. De klapschaatsen worden gebruiksklaar en geslepen afgeleverd. Let erop dat veel schoenen voor klapschaatsen heat moldable zijn, je zult hiervoor het best langs kunnen komen in een van onze winkels.

Bijzonderheden aan de klapschaats

De klapschaats is relatief nieuw binnen de schaatswereld. Het verschil met noren is dat de schoen van de klapschaats maar op een punt aan het ijzer bevestigd is. De andere bevestiging bestaat uit een scharnier met een veer die uitklapbaar is. Het voordeel hiervan is dat je je been langer kunt uitstrekken en dus langer contact hebt met het ijs. Dit zorgt ervoor dat je sneller schaatst. Als je klapschaatsen wil gebruiken moet je wel veel ervaring hebben.

Schaatskleding nodig?

We hebben naast onze klapschaatsen ook een groot assortiment aan schaatskleding, voor de recreatieve tot de sportieve langebaanschaatser. Hierdoor is er voor iedereen wel geschikte schaatskleding te vinden. Zo hebben wij:

Het is belangrijk dat je goede kleding hebt. Kleding zorgt voor bescherming tijdens het schaatsen en met goede kleding ga je ook een stuk sneller.

Hulp nodig bij het uitzoeken van een nieuwe klapschaats?

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een nieuwe klapschaats? Kom dan langs bij één van onze winkels in Den Haag of Leiden. Ook kun je contact opnemen met onze klantenservice via 070-3298811 of stuur een mail naar klantenservice@oomssport.nl.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.