Vragen?   Bel ons op 070-3298811

Salomon Schaatsen

Ben je op zoek naar Salomon schaatsen?

Ben je een echte free skate of tourschaatser? Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar de beroemde schaatsen van Salomon. De bekende schoen van Salomon in combinatie met een los ijzer is de ideale schaats voor lange afstanden, voor bijvoorbeeld een prachtige tocht over de Weisensee in Oostenrijk. Ook al hopen we natuurlijk in Nederland ook zulke mooie tochten te kunnen maken.

Waarom free skates van Salomon?

Waarom perse schaatsen van Salomon? Uiteraard zijn er meerdere partijen die tourschaatsen aanbieden, maar Salomon is wel de expert op dit vlak. Bij Oomssport zijn we de Authorized Kluunschaats Premium dealer, dit wil zeggen dat je bij ons altijd terecht kunt voor deskundig advies. Onze medewerkers weten alles van deze schaatsen! Wij bieden dan ook het grootste assortiment aan van geheel de Benelux.

Door de hoge mate van stevigheid van de schoen in combinatie met de schaats en het lage zwaartepunt bieden deze schaatsen enorm veel stabiliteit. Dit is vooral ideaal wanneer het op lange afstanden schaatsen aankomt. Het kost minder energie en je spieren hoeven minder te corrigeren dan wanneer er gebruikt wordt gemaakt van bijvoorbeeld reguliere klapschaatsen. Deze schaatsen bieden meer steun in je enkels, dus maak je de kilometers met meer ontspanning.

Maar waarom perse Salomon schaatsen?

Naast het comfort staan de schaatsen bekend om de enorme betrouwbaarheid. De klapschaats heeft een goede werking en gaan lang mee. Hierdoor heeft deze schaats in de loop van de tijd een behoorlijke fanbase opgebouwd.

De salomon schaats ook helemaal iets voor jou?

Kom dan eens langs in onze winkel in Den Haag of in Leiden. Niet nodig om onze winkel te bezoeken en ben je er al helemaal uit? Bestel deze salomon schaatsen dan direct online en wij bezorgen ze bij je thuis en kun je direct aan de slag met het schaatsen op jou nieuwe paar.

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2