Schaatskleding


Wil je schaatskleding kopen?

Wij hebben het allemaal! Zo hoef je niet meer verder te zoeken naar jouw schaatskleding. Dit kan online, maar ook in onze winkels in Den Haag of in Leiden ben je uiteraard van harte welkom.

Schaatskleding voor de lange baan?

We hebben alle schaatskleding voor op de lange baan. Hier wordt gewerkt met een special drie laagssysteem. Een basislaag (laag 1), laag 2 en laag 3. Deze lagen leggen we je verder uit op onze speciale pagina voor langebaan schaatskleding. Hier zijn broeken, pakken, jacks, collen, handschoenen en brillen te vinden.

IJshockey kleding, de complete schaatskleding outfit!

Ben je op zoek naar schaatskleding voor ijshockey? Ook dan ben je bij Oomssport aan het juiste adres. Of het nu gaat om protectie, onderkleding of teamwear? Alles is bij ons te vinden. Zelfs kleding voor de referee en goalie. Bij ons is je complete outfit super snel te vinden!

Schaatskleding voor kunstrijden?

Kunstrijden heeft speciale schaatskleding voorschriften. Speciale jurkjes voor het kunstrijden hebben wij in ons assortiment. Maar ook speciale boot covers, handschoenen en panty’s zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Ook voor shorttrack speciale schaatskleding

Snijvaste kleding voor shorttrack is een absolute must. Uiteraard is dit ook bij ons te vinden. Maar ook speciale helmen voor shortrack en snijvaste handschoenen kun je bij ons vinden.

Oomssport, de specialist in schaatskleding

Schaatskleding is bij ons in alle soorten en maten te vinden. Wij zijn met recht de specialist op het gebied van de schaatssport. Naast alle schaatskleding kun je bij ons uiteraard terecht voor alle type schaatsen die je maar kunt bedenken.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.