Vragen?   Bel ons op 070-3298811

Inline hockey

Inline hockey skates

Op het gebied van inline hockey is Oomssport een echte specialist. Voor zowel beginnende  streethockey spelers als inline hockey spelers op hoog niveau, wij hebben de complete inline hockey uitrusting. We hebben verschillende exclusieve merken bij Oomssport Den Haag en Leiden met een goede prijs kwaliteitsverhouding. O.a. Bauer, CCM, Reebok, RBK, Mission, Rollerblade en Head.

 

Inline hockey wordt niet op ijs gespeeld, maar op een droge ondergrond, dus je gebruikt inline hockeyskates in plaats van schaatsen. Is er in de zomer geen ijs op uw ijshockeybaan? Blijf in topconditie door in de zomer door te gaan met inline skaten!

 

Specificaties

Inline hockey skates zijn zeer vergelijkbaar met hockey schaatsen. De skates in deze categorie zijn allemaal inline skates, waarbij dezelfde techniek als bij ijshockey wordt gebruikt. De schoenen zijn sterk en van goede kwaliteit en hebben tegelijkertijd een goede pasvorm. Veel van de schoenen zijn goed ventilerend, wat comfortabel is als je binnen aan het sporten bent. De meeste frames zijn gemaakt van aluminium.

 

Assortiment

Bij Oomssport hebben wij al uw favoriete van inline hockey skates en accessoires in het assortiment. Hoeveel veiligheidsuitrusting je nodig hebt, hangt af van het specifieke soort inline hockey dat je speelt. Je kunt hier alles vinden, wij verkopen o.a. volledige uitrustingen, sticks, doelen, ballen, lagers, wielen en olie.

 

Goalie uitrusting

Naast deze producten hebben we ook goalie uitrusting voor inline / streethockey. Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent in goalie uitrusting.

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen in Den Haag en Leiden.

Artikelen 1 tot 12 van 44 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 12 van 44 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4