Inline skates

Producten 1-24 van 93

12 24 36

Producten 1-24 van 93

12 24 36

Inline skates kopen bij Oomssport?

Op het gebied van inline skates is Oomssport de grootste echte specialist van de Benelux. Wij hebben het complete assortiment voor de wedstrijdrijder en de liefhebber. Een inline skate heeft een softboot schoen (een zachte schoen met een harde hoge schaal) en de rechter inline skate is vaak voorzien van een rem. Inline skates worden gebruikt voor zowel recreatieve doeleinden als training skate gebruikt.

Hoe moeten de inline skate schoenen zitten?

Bij een inline skate schoen moet je er rekening mee houden dat je over een slechtere ondergrond rijdt dan met schaatsen. Het is belangrijk dat je bij een inline skate schoen een beetje ruimte hebt bij de tenen, niet teveel maar net niet tegen de voorkant is wel prettig. Ook zullen de voeten door warmte in de zomer wat meer uitzetten dan in de winter. Belangrijk, let er op dat je niet slipt in de schoenen, dit zorgt voor blaren en geeft minder controle tijdens het rijden.

Diverse merken

We hebben inline skates voor jong en oud. Het fijne bij kinder skates is dat die verstelbaar zijn. Hierdoor kun je er een aantal jaar mee vooruit. We hebben skatses van de bekende merken: ABA, Powerslide, Rollerblade en nog veel meer! Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte inline skate te vinden.

Oomssport, een ruim assortiment

Sinds 1959 biedt Oomssport professionele service en montage aan. Bij Oomssport weten we hoe belangrijk kwaliteit is, daarom vind je alleen hoogwaardige producten in onze winkels en webshop. Door uitstekende klantenservice en hoge kwaliteit heeft Oomssport zich een goede reputatie in Nederland opgebouwd. In onze winkels en webshop vind je alles voor skaten zoals: helmen, skate kleding en brillen. Wij verkopen ook onderdelen zoals lagers, veters, remmen, olie en onderhoudssets. Ook hebben wij een breed assortiment aan wielen. Frames zijn meestal gemaakt van aluminium of carbon.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.