Vragen?   Bel ons op 070-3298811

Inline Skates

Inline skates bij Oomssport

Op het gebied van inline skates is Oomssport de grootste echte specialist van de Benelux. Wij hebben het complete assortiment voor de wedstrijdrijder en de liefhebber. Een inline skate heeft een softboot schoen (een zachte schoen met een harde hoge schaal) en de rechter skate is vaak voorzien van een rem. Skates worden gebruikt voor recreatieve doeleinden. Een tochtje door de weilanden of een rondje door de stad.

 

Hoe moeten de inline skate schoenen zitten?

Bij een skateschoen moet je er rekening mee houden dat je over een slechtere ondergrond rijdt dan met schaatsen. Het is belangrijk dat je bij een skateschoen een beetje ruimte hebt bij de tenen, niet teveel maar net niet tegen de voorkant is wel prettig. Ook zullen de voeten door warmte in de zomer wat meer uitzetten dan in de winter. Belangrijk, let er op dat je niet slipt in de schoenen, dit zorgt voor blaren en geeft minder controle tijdens het rijden.

 

Service

Sinds 1959 biedt Oomssport professionele service en montage aan. Bij Oomssport weten we hoe belangrijk kwaliteit is, daarom vindt u alleen hoogwaardige producten in onze winkels en webshop. Door uitstekende klantenservice en hoge kwaliteit heeft Oomssport zich een goede reputatie in Nederland opgebouwd. In onze winkels en webshop vindt u alles voor skaten zoals: helmen, skate kleding en brillen. Wij verkopen ook onderdelen zoals lagers, veters, remmen, olie en onderhoudssets. Ook hebben wij een breed assortiment aan wielen. Frames zijn meestal gemaakt van aluminium of carbon.

 

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen in Den Haag en Leiden

8 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rooster  Lijst 

8 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rooster  Lijst