Inline skates

Producten 1-24 van 33

Pagina
12 24 36

Producten 1-24 van 33

Pagina
12 24 36

Ben je op zoek naar Inline skates?

Wij bieden een assortiment comfortabele inline skates, uitermate geschikt voor de recreatieve skater die af en toe of misschien zelfs wel dagelijks gaat skaten. Kijk eens in ons online assortiment of kom langs in een van onze winkels om eens een paar skates te proberen of te passen. Met meer dan 25.000 schaats en skeeler artikeln hebben we het complete assortiment van verstelbare kinderskates tot profesionele skates met drie keer 125 mm. wielen.

Wil je Inline skates huren?

Naast verkoop van inline skates kunt u in onze winkels ook terecht voor het huren van een paar inline skates om eens lekker een dagje te skaten. Tevens hebben we helmen, pols, elleboog en knie beschermers in de verhuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Wil je Inline skates kopen?

Inline skates kopen? Kom langs in één van onze Oomssport winkels in Den haag en Leiden of bestel nu jouw favoriete inline skate wheels en accessoires online op Oomssport.nl.

Heb je een vraag voor één van onze skate experts?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen. Oomssport schaats en inline skate specialist sinds 1959. Vakkundig advies, service en montage.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.