Skeelerwielen & skeelerwieltjes

Wij hebben het grootste assortiment skeelerwielen van de Benelux.

Ben je op zoek naar skeeler wielen dan ben je bij Oomssport op het juiste adres. Met meer dan 25.000 schaats- en skeeler artikelen op voorraad hebben altijd iets naar je wens. Wij rijden zelf op skeelers en willen graag onze ervaring met jou delen.

Welke verschillen zijn de er in skeelerwielen

Skeeler wielen zijn meestal per set verkrijgbaar maar soms ook los verkrijgbaar in verschillende formaten en hardheden. De hardheid van het skeeler wiel wordt uitgedrukt in Shore (A), hierbij geldt hoe hoger dit getal hoe harder het loopvlak van het skeeler wiel. Een harder wiel is meer geschikt voor vlakke ondergronden, een zachter wiel daarentegen heeft een betere demping en is meer geschikt voor het hobbelige werk. Zachtere wielen kunnen daarentegen weer sneller slijten. Daarnaast zorgen grote skeeler wielen er voor dat je minder last hebt van tegels, steentjes en andere kleine oneffenheden in het wegdek, met kleinere skeeler wieltjes zul je oneffenheden meer voelen.

Wilt u skeeler- of skate wielen kopen?

Kom langs in één van onze winkels voor een goede persoonlijk adviesof bestel nu jouw favoriete skeeler wielen en accessoires online op Oomssport.nl. Wij hebben meer dan 25.000 schaats en skeeler artikelen uit voorraad leverbaar.

Neem contact op met onze klantenservice

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen. Oomssport is schaats en skeeler specialist sinds 1959. Vakkundig advies, service en montage.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.