Dames Skeelers

Ben je op zoek naar skeelers of skates voor dames?

Op het gebied van dames skeelers is Oomssport de grootste skeeler specialist van de Benelux. Wij hebben het complete assortiment met meer dan 25.000 schaats- en skeeler artikelen op voorraad voor de wedstrijdrijder en de liefhebber. Is er in de zomer geen ijs op uw schaatsbaan? Blijf in topconditie door in de zomer door te gaan met skeeleren!

Hoe moeten de skeeler schoenen zitten?

Een skeelerschoen heeft het uiterlijk van een schaatsschoen. Skeelers hebben een lage harde schoen met een carbon of kunststof kuip. Vaak is deze schoen thermoplastisch vervormbaar. Bij een skeelerschoen moet je er rekening mee houden dat je over een slechtere ondergrond rijdt dan met schaatsen. Het is belangrijk dat je bij een skeelerschoen een beetje ruimte hebt bij de tenen, niet teveel maar net niet tegen de voorkant is wel prettig. Skeeler schoenen voor dames zijn over het algemeen wat smaller dan die voor heren. Houd er rekening mee dat voeten door warmte in de zomer wat meer uitzetten dan in de winter. Een maat groter zal niet nodig zijn maar het is belangrijk dat je een klein beetje ruimte over houdt. Belangrijk, let er op dat je niet slipt in de schoenen, dit zorgt voor blaren en geeft minder controle tijdens het rijden.

Thermoplastische schoen

Een gedeelte van de collectie skeeler schoenen voor dames is thermoplastisch vervormbaar. Dit betekent dat de schoenen in de oven verwarmd kunnen worden en zo vervormd kunnen worden naar de voeten. Belangrijk, je mag niet op de schoenen gaan staan wanneer deze verwarmd zijn in de oven! Wij adviseren de schoen 24 uur niet te gebruiken nadat deze thermoplastisch vervormd zijn.

Onze kwaliteitsnormen

Bij Oomssport weten we hoe belangrijk kwaliteit is, daarom vindt u alleen hoogwaardige producten in onze winkels en webshop. Vooral in de skeelersport speelt kwaliteit een grote rol. Bij recreatief skeeleren maar ook tijdens wedstrijden is het belangrijk dat er goed materiaal wordt gebruikt en dat de skeeler uitrusting van hoge kwaliteit is.

Neem contact op met onze klanten service

Sinds 1959 biedt Oomssport professionele service en montage aan. Door uitstekende klantenservice en hoge kwaliteit heeft Oomssport zich een goede reputatie in Nederland opgebouwd. In onze winkels en webshop vindt u alles voor skeeleren zoals: helmen, skeelerpakken en brillen. Wij verkopen ook onderdelen zoals lagers, veters, remmen, olie en onderhoudssets. Ook hebben wij een breed assortiment aan wielen. Frames zijn meestal gemaakt van aluminium of carbon.

Wilt u skeelers of skates voor dames kopen?

Kom langs in één van onze winkels of bestel veilig en snel bij Oomssport.nl de expert sinds 1959!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.