Skeelerwielen

Wilt u skeeler of skate wielen kopen?

Dan ben je bij Oomssport op het juiste adres. Skeeler wielen zijn meestal per set verkrijgbaar maar soms ook los verkrijgbaar in verschillende formaten en hardheden.

Zijn er verschillen in de hardheid van skeelerwielen?

De hardheid van het skeeler wiel wordt uitgedrukt in Shore (A), hierbij geldt hoe hoger dit getal hoe harder het loopvlak van het skeeler wiel. Een harder wiel is meer geschikt voor vlakke ondergronden, een zachter wiel daarentegen heeft een betere demping en is meer geschikt voor het hobbelige werk. Zachtere wielen kunnen daarentegen weer sneller slijten. Daarnaast zorgen grote skeeler wielen er voor dat je minder last hebt van tegels, steentjes en andere kleine oneffenheden in het wegdek, met kleinere skeeler wieltjes zul je oneffenheden meer voelen. Skeeler wieltjes kopen? Bestel nu jouw favoriete skeeler wielen en accessoires online op Oomssport.nl.

Stel een vraag aan één van onze skeeler en skate experts.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen. Oomssport is schaats en skeeler specialist sinds 1959. Vakkundig advies, service en montage.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.