Vragen?   Bel ons op 070-3298811

Verhuur

Oomssport Schaatsverhuur

Naast de mogelijkheid van "schaatsen lease" blijft ook de mogelijkheid tot het huren van schaatsen bestaan. Wij verhuren alleen in het schaatsseizoen, globaal van 1 oktober tot en met 31 maart* (*kijk voor openingstijden voor Den Haag op de site van De Uithof & van Zoetermeer op de site van Silverdome en voor Leiden op Schaatshal Leiden) en uitsluitend op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Voor lesschaatsers maar ook individuele rijders of voor grote groepen, hebben wij schaatsen te huur. Er is keus uit hockeyschaatsen, kunstschaatsen, noren, combinoren, klapschaatsen; verkrijgbaar van maat 27 tot en met 47: de grootste aantallen van Nederland! Wij verhuren alleen tijdens de recreatie schaatsuren van de schaatsbaan, zowel in Den Haag als in Zoetermeer en Leiden. Voor nieuwe schaatsen bent u bij ons ook op het juiste adres: wij hebben de grootste sortering A-merken en accessoires van Nederland op voorraad.
 


Tip: komt u met een grote groep? vul dan eerst het volgende formulier in neem dit mee naar de winkel. dit scheelt u veel tijd in de winkel. Schaatsverhuur lijst

 Hockeyschaatsen   €   6,50
 Kunstschaatsen   €   6,50
 Lage noren   €   6,50
 Combinoren   €   6,50
 Marathon mid hoog   € 10,00
 Klun schaatsen   € 15,00
 Klapschaatsen   € 15,00

 

Oomssport Schaatslease

Sinds enkele jaren bied Oomssport u ook de mogelijkheid om schaatsen gedurende een geheel schaatsseizoen te leasen. Dit is ideaal voor zowel volwassenen, kinderen en schaatscursisten. U krijgt de schaatsen tussen 1 september en 1 april in bruikleen.
Deskundige medewerkers van Oomssport zullen de leaser helpen bij het maken van de juiste maatkeuze. Tevens bestaat de mogelijkheid om de schaatsen gedurende het seizoen te ruilen voor een andere maat.

 

Oomssport Thule Bagagebox Verhuur

Oomssport verhuurt ook Thule Bagage/skiboxen. Ideaal voor tijdens de wintersport of zomervakantie. Bekijk snel onze thule pagina of bel met onze winkel in den haag 070-3298811.
 

Oomssport Mountainbike Verhuur

Aangrenzend aan onze winkel in den Haag vind u het Uithof mountainbike parcours. Dit parcours is perfect voor beginnende mountainbikers of rijders die hun techniek willen verbeteren.  beschikt u nog niet over een eigen mountainbike of wilt u eens op een 29er rijden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds kort verhuren wij Merida mountainbikes met 27.5 inch en 29 inch wielen. U kunt de mountainbikes voor verschillende perioden huren:

 Per 3 uur   €   17,50
 Per dag   €   25,00
 Per weekend   €   45,00
 Per week   € 100,00
Fietsen drager vanaf    €     4,95

U ontvangt een schone fiets, we zien de fiets graag ook weer schoon retour. Binnen een straal van 1 km van de Uithof bevinden zich 2 fiets afspuitplaatsen, de Mc Wash en Easy Wash. Voor €5,00 per fiets kunnen wij hem voor u schoonmaken.

Ons advies is om eerst te bellen voor beschikbaarheid. Veel fietsplezier.