Vragen?   Bel ons op 070-3298811

Verhuur

Oomssport verhuur
Bij Oomssport verhuren we een uiteenlopend verhuurprogramma. Met schaatsen, skates en skeelers, mountainbikes en Thule bagage dakkoffers, Thule fietsdragers. Graag voor het huren van goederen altijd een geldig legitimatie meenemen.

Schaatsen huren?
In het schaatsenverhuur programma hebben we hockeyschaatsen, kunstschaatsen, lederen noren, lederen marathon noren, combinoren, softboot noren, klapschaatsen en kluunschaatsen. Dankzij de grote schaatsverhuur vloot, de grote aantallen en met verschillende type schaatsen kunnen we niet alleen de individuele schaatser helpen maar ook grote groepen schaatsers, van bijvoorbeeld scholen, verenigingen en bedrijven. We hebben schaatsen van maat 27 t/m 50. Voor de allerkleinste hebben we dubbelglijders maat 24 t/m 30. Tevens bieden we de mogelijkheid om een helm voor kinderen en volwassenen erbij te huren. Het huren van schaatsen is alleen voor gebruik op de kunstijs schaatsbanen en niet voor natuur en buitenijs.

Skate en skeeler huren?
Bij Oomssport verhuren we skates en skeelers. De skates en skeelers kunnen gehuurd worden voor een skeelerles, een dag of langere periode. Tevens verhuren we de beschermmaterialen zoals pols-, knie-, elleboog beschermers en helm.

Mountainbike - ATB huren?
Bij Oomssport verhuren we mountainbikes voor gebruik in de regio of elders. We hebben verschillende maten ATB fietsen. De ATB fietsen hebben 27 versnellingen en zijn voorzien van voorvorkvering. Om de hoek bij Oomssport Den haag hebben we in het Uithof park een aangelegd uitdagend technisch mountainbike parcours van ongeveer 5 kilometer. Gebruik maken van het parcours is gratis en de route is met bordjes goed aangegeven. De fietsen zijn niet geschikt voor tochten over het strand. Gaat u elders fietsen verhuren wij een Thule fietsdrager welke geschikt is voor 3 fietsen en montage voor op de trekhaak.


Thule fietsdrager huren?
Trekt u er op uit voor een dag, een weekend of vakantie en wilt u de fiets meenemen? Bij Oomssport verhuren wij een Thule fietsdrager welke geschikt is voor 3 fietsen en montage voor op de trekhaak. Graag tijdig reserveren.


Thule bagage dakkoffer huren?
Gaat u op trainingskamp, wintersport of zomervakantie en geen ruimte genoeg in de auto om alle bagage mee te nemen? Bij Oomssport verhuren we bagage dakkoffer of skibox van het merk Thule. Tevens verhuren wij universele dakdragers voor de bevestiging van de dakkoffer op uw auto. Graag tijdig reserveren.

Wij hebben al uw favoriete merken