Mountainbikes


Mountainbike huren?

Helaas is het huren van een Mountainbike momenteel NIET mogelijk.

Aangrenzend aan onze winkel in den Haag vind u het Uithof mountainbike parcours. Dit gratis parcours van ongeveer 5 kilometer is perfect voor beginnende mountainbikers of rijders die hun techniek willen verbeteren. De route is goed aangegeven met bordjes. Beschikt u nog niet over een eigen mountainbike of wilt u eens op een 27.5 of 29er rijden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds kort verhuren wij Merida mountainbikes met 27.5 inch en 29 inch wielen. De ATB fietsen hebben 27 versnellingen en zijn voorzien van voorvork vering. De mountainbike fietsen zijn niet geschikt voor fietstochten over het strand! U kunt de mountainbikes voor verschillende perioden huren:

Tijd

Per 3 uur

Per dag

Per weekend

Per week

Prijs

€19,50

€27,50

€47,50

€100,00

*U kunt bij ons ook een helm huren voor 3 euro per dag!

Naast mountainbikes verhuren wij ook fietsdragers (de thule euroway voor 3 fietsen)  voor de volgende prijzen:

Tijd

Per dag

Per week

2 weken

3 weken

Prijs

€7,50

€49,95

€89,95

€124,95

U ontvangt een schone fiets, we zien de fiets graag ook weer schoon retour. Binnen een straal van 1 km van de Uithof bevinden zich 2 fiets afspuitplaatsen, de Mc Wash en Easy Wash. Voor € 5,00 per fiets kunnen wij hem ook voor u schoonmaken.

Ons advies is om eerst te bellen voor beschikbaarheid. Veel fietsplezier!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.