Schaats Helmen


Waarom een schaatshelm?

Draag een helm. Je kunt zelf een val veroorzaken, maar ook bijvoorbeeld andere schaatsers op het ijs kunnen hiervoor zorgen. Een helm beschermt je hoofd bij een val en draagt zo bij aan het voorkomen van (hersen) letsel. Er zijn verschillende soorten helmen. In het shorttrack, marathon schaatsen en mass start draagt men de shorttrackhelm met ASTM Standaard F1849. Dit is een vereiste van de KNSB en de ISU, omdat deze helm is getest op ijs,

Groot assortiment schaatshelmenBent u op zoek naar een schaatshelm? In onze winkels en online in onze webshop zult u zeker een geschikte helm vinden. Oomssport heeft namelijk een uitgebreide selectie van veilige helmen en vizier voor een goede hoofdbescherming. Goedgekeurde helmen voor wedstrijden. Wij hebben helmen voor volwassenen maar ook helmen voor kinderen. Belangrijk bij het kiezen van een helm is dat deze goed past. De merken Viking, Evo, Apogee, Cado Motus Alpha en Casco bieden een goede bescherming voor recreatief schaatsen en marathon wedstrijden.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.