Retourneren

Mocht u zich bedenken nadat u uw bestelling heeft ontvangen, past het artikel dat u besteld heeft niet of is er een andere reden waarom u af wilt zien van uw bestelling, kunt u deze bestelling zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retour zenden. Mocht u besluiten de zending retour te sturen moet u er rekening mee houden dat de kosten voor de retourzending voor uw eigen rekening zijn. Goederen die geretourneerd worden dienen onbeschadigd, niet gedragen, in originele verpakkingen en met factuurkopie retour gezonden te worden naar onderstaand adres.

Zodra de artikelen bij ons terug zijn, zal het aankoopbedrag van deze artikelen binnen 14 werkdagen teruggestort worden. Mochten de artikelen niet meer in nieuwstaat zijn dan heeft Oomssport het recht om deze artikelen te weigeren en, in overleg met u, overgaan tot waardevermindering. Dit zal betekenen dat er een lager bedrag wordt terug gestort aangezien de artikelen niet meer in nieuwstaat zijn. 

Voor ruilen en retourneren kunt u ook altijd even langs komen in een van onze winkels, onze medewerkers helpen u hier graag mee verder!

Retouradres:

Oomssport

Jaap Edenweg 10

2544 NL Den Haag

 

Wijzigen of annuleren

Heeft u per ongeluk een verkeerde product besteld of wilt u onverhoopt na het bestellen alsnog uw bestelling annuleren. Neemt u dan zo snel mogelijk contact op het onze vestiging in Den Haag op telefoonnummer: 070-3298811. Wij kunnen dan voor u de bestelling handmatig annuleren.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking