Slijpmaterialen


Wilt u schaatsen slijpen? Hier kunt u slijpstenen kopen, en andere materialen!

Scherpe en goed geronde schaatsen is een must voor iedere schaatser. Het ronden,slijpen en polijsten van schaatsen is een vak apart.

Bij Oomssport krijgt u vakkundig advies.

Bij Oomssport Den Haag en Leiden kunt u terecht voor vakkundig advies over de ronding en deze is individueel aan te passen. Wij meten de ronding met zeer nauwkeurige apparatuur. Na het ronden, slijpen wij de schaatsen met de hand af en worden ze gepolijst. Tevens controleren wij de schaatsen op andere punten. Hierbij kijken wij o.a. of het ijzer goed recht is, de veren van de klapschaatsen nog goed zijn en of het schanierpunt nog in orde is.

Wij hebben het grootste assortiment van de Benelux.

Ook kunt u bij ons terecht voor oa slijptafels, slijpstenen, polijstenen. Slijpstenen zijn er in veel verschillende varianten. De standaard slijpsteen heeft twee verschillende groftes in de steen waarbij de groffe kant van de slijpsteen echt bedoelt is voor het slijpen en de minder groffe kant van de slijpsteen meer richting polijsten gaat. Daarnaast bestaan er diamant slijpstenen speciaal bedoelt voor polijsten en nog vele andere varianten van slijpstenen zoals een sijpsteen driehoek met polijststicker.

Gratis slijpcursus.

Bij aanschaf van een slijptafel, kunt u bij ons terecht voor een gratis slijpcursus.

Stel een vraag aan onze klantenservice

Oomssport is er voor en door schaatsers, waar u ook gaat schaatsen wij hebben het juiste advies voor u.

You Tube

Kijk ook naar het Oomssport You Tube kanaal waarin we tips geven over het schaats en skeelersport. We hebben ook een uitgebreide slijp instructie vlog op ons Oomssport You Tube kanaal staan.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.