Schaatsijzers


MK Single/Double Star
  • Aanbieding!
  • -€ 79,96
Laatste items in voorraad
Mk Vantage/Vision
  • Aanbieding!
  • -€ 149,96
Laatste items in voorraad
MK Dance
Laatste items in voorraad
MK Silvertest
  • Aanbieding!
  • -€ 150,00
Laatste items in voorraad

Enorme kortingen kunstschaatsijzers bij Oomssport Premium Outlet.

Oomssport Premium Outlet staat voor een zeer breed assortiment schaatsen, schaatskleding, winter natuurijs toertocht kleding, skates en skeelers van premium-merken tegen outlet-prijzen. Kwaliteitsmateriaal in alle maten en kleuren met hoge kortingen!

Vernieuwd met extra lage prijzen!

Van jassen, broeken en truien tot mutsen en ondergoed, sjaals, thermo en sokken voor dames, heren en kinderen. Kleding voor schaatsers en skaters. Dames, heren, kids, basic, trendy, stoer, sportief, modieus, functioneel, technisch, exclusief. Als het maar schaatsen en skeelers is en wij er achter staan. En outletprijzen, dus alles met mooie kortingen!

Uitverkoop van onder andere schaatsen en skeelers.

Schaatsen en skeelers moeten u passen en moeten bij u passen. U wilt kunnen vergelijken en kunnen voelen wat de verschillen zijn. Vandaar dat we er zo ontzettend veel verschillende van hebben.

Schaatsen en skeelers kopen met korting!

Zoveel mensen zoveel wensen: allemaal verschillende schaatsers en die we allemaal willen bedienen. En we willen uw keuze niet beperken tot één mogelijkheid: vandaar die enorme hoeveelheid merken en modellen.

100% schaatsen en skeelers, 365 dagen per jaar voor een aangename prijs!

Wij verkopen geen andere sportartikelen, daar zijn we ook niet mee bezig. Wij verkopen uitsluitend schaatsen en skeelers, dat is onze focus en daar weten we alles van.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking