Schaatsaccessoires


Ben je op zoek naar schaatsaccessoires?

Dan ben je bij Oomssport op het juiste adres. Van een kleine winkel in 1959 waar alles werd geregeld en verkocht van achter de toonbank, zijn wij uitgegroeid tot de grootste schaats speciaalwinkel, met de grootste voorraad schaatsen en accessoires. Zo hebben wij op schaatsgebied, schaats uitrustingen en schaatsaccessoires voor elk wat wils, ijshockey, kunstschaatsen, langebaan, shorttrack, natuurijs schaatser. Oomssport een echte schaats specialist.

Oomssport heeft het grootste assortiment schaatsaccessoires van de Benelux.

Wij hebben het complete assortiment voor de wedstrijdrijder en de liefhebber, slijpsets om zelf de schaatsen te slijpen, klapschaats onderdelen, kluunschaatsen, ijshockey uitrusting, sticks, pucks, bitjes, shorttrack snijvaste kleding, beschermers, schaats tassen, rolkoffers voor de schaatsen, training hulp middelen. In onze moderne werkplaats slijpen wij alle soorten schaatsen op professionele wijze en passen wij, als dat nodig is, de ronding aan. Daarnaast zorgt onze service afdeling voor het monteren en repareren van schaatsen en skeelers .

Stel een vraag aan één van onze schaatsexperts.

Ons personeel bestaat uit geoefende schaatsers: zij kunnen u dus uit eigen ervaring voorlichten over de mogelijkheden op schaats- en skeelergebied en worden regelmatig geïnstrueerd over nieuwe producten en merken...

Wil je schaatsaccessoires kopen?

Kom langs in één van onze echte Oomssport winkels in Den Haag en Leiden of is Oomssport te ver bij u vandaan: we versturen al uw favoriete schaats, skeeler en board artikelen graag per PostNL naar u toe..

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.