Shafts

Rubber Butt End
Wood End Plug

Wilt u een ijshockeystick shaft kopen?

Een ijshockey stick blad is een los ijshockey blad die je in een shaft monteerd, dit wordt gedaan met hot glue. De hot glue maak je warm en vloeibaar met een hete lucht verfstripper. Je schuift daarna het blad in de shaft. Als de Warme vloeibare hot gleu afgekoeld is zit het blad in de shaft vast.

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten ijshockey sticks. De prijzen van deze ijshockey sticks kunnen variëren tussen de €20,- en €250,-. Het verschil in stijfheid en het verschil in materiaal van de ijshockeystick maakt het prijsverschil. Belangrijk is het onderscheid te kunnen maken tussen Youth, Junior en Senior ijshockey sticks. Verder zijn er linker en rechter sticks. Het is belangrijk op te merken dat linker en rechter sticks niet altijd alleen te gebruiken zijn voor links- en rechtshandige. Behalve dat de lengte van de ijshockey sticks verschillend is, is de dikte van de sticks ook verschillend. Een Youth ijshockeystick is minder dik dan een Senior ijshockeystick. Wanneer de juiste lengte van de stick wordt aangehouden, moet de bovenkant van de ijshockeystick bij de neus uitkomen. Deze regel geldt alleen zonder schaatsen.

Oomssport is uw Authorised Premium dealer.

Dan ben je bij Oomssport aan het juste adres. Oomssport is uw Authorised Premium dealer van de merken Bauer en CCM Hiermee voldoet Oomssport aan alle hoge kwaliteitseisen die de deze merken stelt aan haar Authorised Premium dealers. Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de ijshockey producten en een groot en compleet assortiment ijshockey producten. Ook op het gebied van service en garantie kan je het terecht bij een Authorised Premium dealer.

Ben je op zoek naar een ijshockey stickshaft?

Voor iedere ijshockey speler een geschikte ijshockey stick, Youth, Junior, Intermediate, Senior, voor links en rechtshandige spelers. Een ijshockey stick voor op natuur ijs of voor profesional ijshockey speler, wij hebben de geschikte ijshockey stick.

Oomssport heeft het grootste assortiment van de Benelux.

Wij hebben meer dan 25.000 schaats en skeeler artikelen op voorraad bij Oomssport Den Haag en Leiden. Met een goede prijs kwaliteitsverhouding. Wij hebben een groot assortiment ijshockey sticks, tape, stick verlengers, pucks.

Stel een vraag aan één van onze schaatsexperts

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met onze klantenservice op of kom langs in een van onze vestigingen. Oomssport schaats en ijshockey specialist sinds 1959.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking