Dames


Ben je op zoek naar een wintersportjack voor dames?

Oomssport is gespecialiseerd in wintersportartikelen en wintersport kleding. Sinds 1959 biedt Oomssport professionele service en montage aan. Door uitstekende klantenservice en hoge kwaliteit heeft Oomssport zich een goede reputatie in Nederland opgebouwd. In onze winkels en webshop vind je alles voor wintersporten zoals: handschoenen Barts, Sinner wintersporthelmen en wintersportbrillen, Craft Thermo T-shirts, Icepeak skipakken en Odlo-ondergoed. Oomssport biedt ook Thule-boxen aan, perfect voor het vervoer van de ski's en snowboards!

Onze kwaliteitsnormen.

Bij Oomssport weten we hoe belangrijk kwaliteit is, daarom vind je alleen hoogwaardige producten in onze winkels en webshop. Vooral in de wintersport speelt kwaliteit een grote rol. Bij skiën, langlaufen, snowboarden of schaatsen, waar kleding en uitrusting veel te verduren krijgen, is het belangrijk dat er goed materiaal wordt gebruikt en dat de wintersport kleding van hoge kwaliteit is.

Veiligheid tijdens de wintersport.

Een ski- of wintersport vakantie is een van de beste momenten van het jaar. Helaas kan wintersporten ook gevaarlijk zijn, dus het is belangrijk om de juiste kleding en uitrusting bij je te hebben. Een goede helm beschermt bijvoorbeeld je hoofd tegen scherpe ski's en snowboards. In onze winkels en webshop vind je alles wat je nodig heeft om optimaal te genieten van de wintersport en jouw skivakantie!

Warmte is belangrijk.

Tijdens wintersport wil je het niet koud hebben! Let daarom op de juiste uitrusting. De perfecte combinatie van wintersportkleding begint met het juiste thermo ondergoed, zoals dat van Craft en Odlo. Zorg dat je geen kou hebt op en naast de piste! De thermokleding houdt je niet alleen warm, het droogt ook snel - perfect om te skiën, snowboarden en wintersporten!

Vragen over winterkleding?

Heb je vragen over winterkleding? Stel die dan aan onze klantenservice, die is te bereiken via klantenservice@oomssport.nl of bel naar 070-3298811. Ook kun je langskomen in één van onze winkels in Leiden of Den Haag.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking