Pucks

Bauer Multi Collored Street Hockey Ball (4 Pack)
Laatste items in voorraad
Stilmat Inline Puck (Zwart)
Laatste items in voorraad
NHL 4-Puck Souvenir Collection Pack NHL 4-Puck Souvenir Collection Pack 2
Laatste items in voorraad
NHL

NHL 4-Puck Souvenir Collection Pack

Boston Chicago Edmonton Montreal New York Pittsburgh St. Louis Tampa Bay Las Vegas San Jose Toronto Washington
Bauer Street Hockey Puck 3 Pack (Oranje)
Laatste items in voorraad
Bauer Glow in the Dark Street Hockey Ball (4 Pack)
Laatste items in voorraad
Official Ice Hockey Puck Official Ice Hockey Puck 2
Bauer Mini Foam Ball (per 6 stuks)
Laatste items in voorraad

Bent u op zoek naar een ijshockey puck?

Bij oomssport hebben we een aantal pucks voor u in de aanbieding. Uiteraard hebben wij de officiële ijshockeypuck maar daarnaast hebben wij ook glow in de dark ijshockey pucks en zachte oranje ijshockey pucks voor op straat of natuurijs. Daarnaast hebben wij ook balletjes voor inline hockey van zowel hout als plastic of rubber.

Wilt u ijshockey puck kopen?

Bij Oomssport bent u aan het juiste adres voor al uw ijshockey accessoires. Zo ook voor ijshockey pucks, wij hebben ijshockey pucks in alle soorten en maten. Niet alleen pucks voor op het ijs maar ook off- ice en op straat. Official ijshockey puck maar ook "glow in the dark" ijshocky pucks

Oomssport is uw Authorised Premium dealer.

Dan ben je bij Oomssport aan het juste adres. Oomssport is uw Authorised Premium dealer van de merken Bauer en CCM Hiermee voldoet Oomssport aan alle hoge kwaliteitseisen die de deze merken stelt aan haar Authorised Premium dealers. Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de ijshockey producten en een groot en compleet assortiment ijshockey producten. Ook op het gebied van service en garantie kan je het terecht bij een Authorised Premium dealer.

Waar kan ik een een ijshockey puck kopen?

Voor iedere ijshockey speler een geschikte ijshockey stick, Youth, Junior, Intermediate, Senior, voor links en rechtshandige spelers. Een ijshockey stick voor op natuur ijs of voor profesional ijshockey speler, wij hebben de geschikte ijshockey stick.

Oomssport heeft het grootste assortiment van de Benelux.

Wij hebben meer dan 25.000 schaats en skeeler artikelen op voorraad bij Oomssport Den Haag en Leiden. Met een goede prijs kwaliteitsverhouding. Wij hebben een groot assortiment ijshockey sticks, tape, stick verlengers, pucks.

Stel een vraag aan één van onze schaatsexperts.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met onze klantenservice op of kom langs in een van onze vestigingen. Oomssport schaats en ijshockey specialist sinds 1959.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking