Onderhoud


Oomssport de allround wintersport specialist

Oomssport de allround wintersport specialist op het gebied van al uw wintersport materiaal.

Professioneel schaats onderhoud

Oomssport is de specialist op het gebied van al uw schaatsen. Al vanaf 1959 is Oomssport de schaats en skeelerspecialist van Den Haag en Leiden. Op het gebied van schaatsen slijpen geniet Oomssport van landelijke bekendheid, waardoor vele schaatstoppers Oomssport weten te vinden. Alle type schaatsen worden vakkundig geslepen. In onze werkplaats kunnen we de meest voorkomende reparaties aan uw schaatsen uitvoeren. Tevens hebben wij een oven om uw thermoplastische schaatsschoenen te verwarmen en met professionele apparatuur te vervormen.

Met onze professionele rondingsmachines slijpen we vrijwel iedere gewenste ronding in uw langebaan en shorttrack schaatsijzers. Voor hockeyschaatsen hebben we zelfs een computergestuurde model slijpmachine. Kunstschaatsen slijpen we tot de punt. Machinaal of met de hand naslijpen en polijsten van uw schaatsijzers, bij Oomssport draaien wij onze hand er niet voor om.

Professioneel ski en snowboard onderhoud

Bij Oomssport is het professioneel onderhoud van uw ski’s en snowboard ook mogelijk. Bij Oomssport bent u aan het goede adres voor het laten waxen, slijpen en/of het afstellen van ski’s of snowboards.

Uw ski of snowboard kunt u bij een van onze filialen in Den Haag of Leiden afgeven voor één van onze onderhoudsbeurten. Gedurende de wintermaanden heeft u uw ski's of snowboard tussen de 4 en 7 dagen weer retour.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.