IJshockey


Wil je ijshockeyschaatsen kopen?

Ben je op zoek naar een nieuw paar ijshockeyschaatsen om mee te knallen op de ijsbaan? Dan ben je bij Oomssport aan het juiste adres! Oomssport is de grootste schaatsspecalist van de Benelux en heeft het grootste assortiment ijshockeyschaatsen. Wij zijn authorised reseller van topmerken als Bauer, CCM, Fila en Roces! Voor elk type ijshockeyer hebben wij wel een gepast paar schaatsen op voorraad. Welk merk of welk type ijshockeyschaats past het beste bij jou?

IJshockeyschaatsen voor de wedstrijd hockeyer en de liefhebber

We hebben een zeer uitgebreid assortiment ijshockeyschaatsen. Met ons assortiment kunnen wij zowel de liefhebber, die het heerlijk vindt om op deze schaatsen te rijden, als de prof bedienen. De prof of de reguliere hockeyer stelt natuurlijk andere eisen aan zijn of haar schaatsen dan de liefhebber doet. Onze medewerkers in onze winkels kunnen je dan ook helpen welke schaatsen het beste bij je passen.

Welke merken ijshockeyschaatsen?

We hebben verschillende merken ijshockeyschaatsen, uiteraard hebben wij alle topmerken in ons assortiment. We lichten er graag een aantal voor je uit.

Bauer ijshockeyschaatsen

Wie kent ze niet, ijshockeyschaatsen van Bauer. Dit Amerikaanse merk levert al jarenlang de meeste topmodellen af. Wanneer je voor een topmerk als Bauer gaat weet je zeker dat je gaat voor een innovatief merk, dat enkel topkwaliteit levert. Ga je voor Bauer, bekijk dan het complete assortiment Bauer schaatsen. Bauer heeft drie series, namelijk: de Vapor serie, de Supreme serie en de Nexus serie.

CCM ijshockeyschaatsen

De grootste concurrent van Bauer is CCM. Het Canadese merk is al jarenlang een van de topspelers op het gebied van ijshockey. Menig topspeler speelt op deze toonaangevende ijshockeyschaats. Ben je benieuwd welke topschaatsen van CCM in ons assortiment zitten? Bekijk dan ons complete assortiment CCM ijshockeyschaatsen. Wij hebben alle drie de series van CCM schaatsen, namelijk: de Tacks serie, de Ribcor serie en de Jetspeed serie.

Losse ijzers voor je ijshockeyschaatsen nodig?

Ben je niet op zoek naar een complete ijshockeyschaats, maar enkel naar een ijzer? Dat kan natuurlijk ook! Wij bieden naast complete schaatsen ook losse ijzers aan. Per merk hebben wij een behoorlijk assortiment losse ijzers. Dit is natuurlijk een ideale uitkomst wanneer je schoenen nog prima in orde zijn.

Bij Oomssport worden alle nieuwe schaatsen altijd geslepen afgeleverd!

IJshockeyschaatsen kopen. Voor een scherpe prijs en een volledig aanbod. IJshockeyschaatsen zijn nooit fabrieks geslepen vandaar dat we bij Oomssport alle nieuwe schaatsen door ons standaard gratis vakkundig geslepen worden en dus klaar voor gebruik zijn. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop, de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Waar kan ik ijshockeyschaatsen kopen?

Kom langs in één van de echte winkels in Den Haag en Leiden of veilig en snel online bij Oomssport.nl, Oomssport.com. Bestel nu met Ideal, creditcard of Paypal bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959...

YouTube - Oomssport kanaal

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de schaats, skate en skeeler sport.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.