snowboards

C3 Professioneel Snowboard Onderhoud
C4 Professioneel Snowboard Onderhoud + Belag Reparatie

Professioneel snowboard onderhoud.

Onderhoud wordt vaak uitgesteld, maar het is belangrijk om met regelmaat onderhoud uit te laten voeren aan je snowboard. Minstens een keer per seizoen een uitgebreide onderhoudsbeurt is essentieel. Zo gaat je board langer mee en heb je een prettigere snowboardervaring op de piste!

Waxen en slijpen van je snowboard.

Zijn uw kanten nog scherp en is het belag nog onbeschadigd? Dan kunt kiezen voor een nieuwe wax laag. Een nieuwe wax laag zorgt voor betere glij eigenschappen van u ski of board.

Kies het onderhoudspakket voor jou.

Soepel en met gemak door de sneeuw glijden? Waxen is de oplossing! Niets snowboard zo prettig als een recent gewaxd board. Zijn de kanten van je snowboard niet scherp meer? Kies dan voor een uitgebreide onderhoudsbeurt. De andere werkzaamheden die we hierbij uitvoeren zijn onder andere structuur slijpen van het belag, zijkanten van het snowboard disc slijpen, polijsten en tunen en het napolijsten van de tip en tail van het board. Wanneer je belag beschadigd is kun je ook bij ons terecht voor reparatie(s). Bij Oomssport bieden we een aantal onderhoudspakketten aan:

 

Maak een afspraak of kom langs!

Breng je snowboard langs en wij zorgen dat ‘ie weer in perfecte staat voor je klaarstaat! Voor een onderhoudsbeurt kun je langskomen in een van onze winkels in Den Haag of Leiden. Maak je liever eerst een afspraak? Plaats dan het gewenste onderhoudspakket in je winkelmandje. Verder in het bestelproces krijg je dan de mogelijkheid om een afspraak te maken. In de wintermaanden is je materiaal binnen 4 tot 5 dagen gereed om opgehaald te worden.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking