Lijst van producten op merk Roces

Oomssport Authorised premium dealer.

Oomssport is door Roces gecertificeerd als Authorised Premium dealer. Hiermee voldoen wij aan alle hoge kwaliteitseisen die Roces stelt aan haar Authorised Premium dealers. Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de Roces producten en een groot en compleet assortiment Roces producten.

Wij hebben het grootste assortiment van de Benelux.

Oomsport heeft het grootste assortiment zoals Kunstschaatsen en Inline skates van de Benelux. Verstelbare kinderskates en verstelbare kinderschaatsen. Onder andere; Jokey, Chuck, RFG 1 kunstschaatsen, Roces schaatsen koop je gemakkelijk online bij Oomssport.nl, Oomssport.be. Oomssport.de en Oomssport.com. Ook op het gebied van service en garantie kan je het beste terecht bij een Authorized Premium Roces dealer. Oomssport schaats en skeelerspecialist sinds 1959.

Worden nieuwe Roces schaatsen bij Oomssport altijd geslepen afgeleverd?

Ja, nieuwe schaatsen zijn nooit fabrieks geslepen, ze worden bij Oomssport altijd gratis geslepen afgeleverd. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Oomssport klantenservice.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met onze klantenservice op of kom langs in een van onze vestigingen. Oomssport schaats en skeelerspecialist sinds 1959. Voor vakkundige service en montage....

YouTube - Oomssport kanaal

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons YouTube kanaal met tips voor de schaats, skate, skeeler en fiets sport.

Toon minder
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.