Accessoires


Ben je op zoek naar de beste kunstschaatsbeschermers?

Op het gebied van kunstschaats beschermers is Oomssport een echte schaats specialist. Wij onderscheiden ons met het meest complete en grootste assortiment beschermers voor wedstrijd kunstrijden, recreatie, buitenijs en de professional. We hebben verschillende exclusieve merken bij Oomssport Den Haag en Leiden met een goede prijs kwaliteitsverhouding. O.a. Elite, Guardog, Risport, Edea softpawz, fuzzies, blade covers, Jerry blade buddies, Two guard. Tevens onderscheiden wij ons met een groot assortiment bescherm hoezen, kopen? Bestel nu jouw favoriete kunstschaats beschermers en accessoires online op Oomssport.nl. en Oomssport.com. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen Oomssport schaats en kunstschaats specialist sinds 1959. Vakkundige service, slijpen, en montage…

Hoe zet ik de kunstschaats beschermers in elkaar?

Tip, Kijk ook naar ons You Tube vlog over het in elkaar zetten van de kunstschaatsbeschermers, zie You Tube kanaal van Oomssport.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.