Schoenen

Skeelerschoenen kopen

Als je graag skeelert is het ontzettend belangrijk dat je goed passende schoenen hebt. Vaak zien we dat mensen op zoek zijn naar een schoen die zowel te gebruiken is voor schaatsen als voor skeeleren. Dit is zeldzaam maar hebben we ook enkele opties voor!

Skeelerschoenen pasvorm

Een losse skeelerschoen heeft het uiterlijk van een schaatsschoen. De pasvorm is bijna identiek, alleen is het grote verschil dat een schaatsschoen een stuk zachter is. Bij een skeelerschoen moet je er rekening mee houden dat je over een minder vlakke ondergrond rijd dan met schaatsen. Het is belangrijk dat je bij een skeelerschoen een beetje ruimte hebt bij de tenen, niet teveel, zo'n 0,5cm is genoeg. Ook zullen de voeten door warmte in de zomer wat meer uitzetten dan in de winter. Belangrijk, Let er op dat je niet slipt in de schoenen, dit zorgt voor blaren en geeft minder controle tijdens het rijden.

Skeelerschoen verwarmen

Een gedeelte van de collectie skeelerschoenen is thermoplastisch vervormbaar. Dit betekent dat de schoenen in de oven verwarmd kunnen worden en zo vervormd kunnen worden naar de voeten; zo heb je gemakkelijk een custom skeelerschoen! Belangrijk, je mag de schoenen niet aandoen wanneer deze net verwarmd zijn geweest in de oven! Wij adviseren de thermoplastische skeelerschoen 24 uur niet te gebruiken nadat deze vervormd zijn.

Goede skeelerschoen kiezen

We hebben een uitgebreid assortiment aan topmerken waardoor er altijd een skeelerschoen is die bij je past. Kom langs in onze winkels of zoek contact met ons via e-mail of telefoon en we helpen graag in je keuze

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.