Lijst van producten op merk Bont

Oomssport is door Bont gecertificeerd als Authorised Premium dealer.

Hiermee voldoen wij aan alle hoge kwaliteitseisen die Bont stelt aan haar Authorised Premium dealers. Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de Bont producten en een groot en compleet assortiment Bont producten. Ook op het gebied van montage, service en garantie kan je het beste terecht bij een Authorised Premium dealer.

Oomsport heeft het grootste Bont assortiment van de Benelux.

Bij Oomssport hebben wij de volgende producten van Bont: schaats, skeeler, short-track en fietsschoenen, deze koop je gemakkelijk online bij Oomssport.nl, Oomssport.be, Oomssport.de en Oomssport.com. Verschillende aanbiedingen voor Bont schaats, skeeler, short-track en fietsschoenen. Bij de Oomssport echte winkels in Den Haag en Leiden of de webshop kunt u terecht voor ons uitgebreid assortiment aan Bont schaats skeeler, fiets en short-track schoenen of een volledige uitrusting. O.a. Cheetah, Jet, Z, Vaypor. Riot., Vaypor S, Vaypor Plus+, Vapor G. Bont is in Nederland en België hét schaats skeeler en short-track merk. Altijd geslepen voor een scherpe prijs.

Wil je een paar nieuw Bont schaats-, fiets-, Short track-, skeeler schoenen kopen?

Voor een scherpe prijs en door ons standaard gratis geslepen dus klaar voor gebruik. Kom langs in één van onze echte winkels in Den Haag en Leiden, of veilig en snel bij Oomssport.nl. Bont schoenen koop je gemakkelijk online bij Oomssport.nl en Oomssport.be. Verschillende aanbiedingen voor Bont schoenen. Snel en gratis verzonden! Bont schaats, skeeler en short-track schoenen kopen? Bestel nu bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959. Vakkundige montage, professioneel slijpen en service dit merk in ons assortiment:

Worden nieuwe Bont schaatsen bij Oomssport altijd geslepen afgeleverd?

Ja, nieuwe schaatsen zijn nooit fabrieks geslepen, ze worden bij Oomssport altijd gratis geslepen afgeleverd, dus klaar voor gebruik. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd! bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959.

Stel een vraag aan onze schaatsexperts.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met onze klantenservice op of kom langs in een van onze vestigingen. Oomssport schaats en skeelerspecialist sinds 1959. Voor vakkundige service en montage....

You Tube - Oomssport kanaal.

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de schaats, skate en skeeler sport.

Toon minder
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.