Penny boards


Penny board kopen?

Oomssport is de perfecte winkel voor u als u een pennyboard wil kopen. Wij hebben pennyboards in alle kleuren, vormen , groottes en maten. Wij verkopen u premium kwaliteit penny boards om in stijl uzelf te verplaatsen of om gewoon plezier te maken. Bij ons kunt u penny boards kopen die geschikt zijn voor kinderen maar ook voor volwassenen.

 

Penny boards kopen voor een kind?

Pennyboards zijn vanwege hun grootte perfect voor kinderen. Kinderen kunnen rijden op een penny board van 22” of 27”. Deze zijn wendbaarder dan een penny board van bijvoorbeeld 33” of 29”. Maar behalve voor kinderen is een penny board ook heel geschikt voor volwassen personen. Dit kan een penny board zijn van bijvoorbeeld 22 inch of 27 inch maar ook boards van 33 inch of 32 inch zijn geschikt voor volwassen personen.

 

Welk penny board moet ik kopen?

Welk penny board het best voor u is kunnen wij niet voor u bepalen. Wel kunnen wij de voordelen en nadelen opsommen van de verschillende maten penny boards. Een groter penny board is stabieler en dus makkelijker voor beginners. Echter omdat dit board stabiel is lever je in op wendbaarheid. Een voordeel van een kleiner penny board is de enorme wendbaarheid, echter zal het op een board van 22 inch of 25 inch wel lastiger zijn om het rijden op een pennyboard onder de knie te krijgen door de kleinere lengte.

Kortom voor de gevorderdere rijder is een korter pennyboard beter, omdat je vanwege de kortere lengte wendbaarder ben. Echter omdat je een minder groot oppervlak hebt om op te staan zijn de kortere penny boards minder geschikt voor beginners; zij kunnen beter een langer penny board nemen.

 

Penny board in verschillende kleuren?

Wij verkopen penny boards in heel veel verschillende kleuren. Het maakt niet uit welke kleur u zoekt de meeste kleuren hebben wij wel. Zo hebben wij de kleuren: goud (gold), zwart (black), geel (yellow), blauw (blue), lila, kobalt (cobalt) en rood (red). Behalve deze kleuren hebben wij natuurlijk ook boards met verschillende kleurcombinaties en afbeeldingen.

 

Penny board wielen.

Penny boards worden geleverd met hoge kwaliteit wielen en lagers. Ook zitten er op de penny boards unieke kleuren wieltjes. De wielen variëren in maat van 55mm tot 60mm en 66mm.

 

Een ander board kopen?

Naast penny boards verkopen wij natuurlijk ook gewoon skateboards, skates, skeelers en steps. Dus kom voor advies op maat langs bij één van onze Oomssport filialen of bestel online een board via Oomssport.nl.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking