Neck guards

Bauer NG21 Premium Neck Guard
Laatste items in voorraad
Bauer Pro Clavicle Goal Neck Guard (Junior)
Laatste items in voorraad
Bauer Pro Clavicle Goal Neck Guard (Senior)
Laatste items in voorraad
Bauer LS Neckprotect Top S22 (Junior)
Aegis NG Hockey Player Interceptor Neckguard met D3O Aegis NG Hockey Player Interceptor Neckguard met D3O 2
Aegis NG Hockey Player Interceptor Neckguard Bib met D3O Aegis NG Hockey Player Interceptor Neckguard Bib met D3O 2
Bauer LS Neckprotect Top S22 (Senior)

Ben je op zoek naar een Nekbeschermer of Neckguard?

Dan ben je bij Oomssport op het juiste adres. Op het gebied van Nekbeschermer of Neckguard, is Oomssport een echte ijshockey specialist. Wij onderscheiden ons met het meest complete en grootste assortiment schouderpantsers voor wedstrijd ijshockey en recreatie. Voor kinderen en volwassenen, We hebben verschillende exclusieve merken bij Oomssport Den Haag en Leiden met een goede prijs kwaliteitsverhouding. O.a. Bauer, CCM, RBK, Reebok, Jofa, kopen? 

Authorized Ijshockey Premium shop.

Wij van Oomssport zijn een Authorised Premium store, dit wil zeggen dat wij onze IJshockey uitrustingen verkopen met de grootst mogelijke kennis. Wij staan altijd klaar om jou te voorzien van het beste en meest persoonlijke advies. Ook voor service en garantie kan je het beste terecht bij een Authorized premium Dealer.

Wij hebben de grootste assortiment IJshockey bescherming van de Benelux!

Met meer dan 25.000 schaats en skeeler artikelen op voorraad zijn wij de grootste schaats specialist van de Benelux. O.a. Bauer, CCM, Reebok, RBK, Mission, Tok, jarretelles, Garterbelt, hockey base, Bauer schouderpantsers, Performance jock, Cup en supporter, dames tok, ladies supporter, Shoulderpad, Shinguard, Sp, Hp, EP, HG, IJshockeyhandschoenen, Handgloves, Helm, helmet, HH, Helmet combo, beenkappen, scheen-knie beschermers, Pant, ijshockeybroek, elbowpad, elleboog beschermers, Vizier, visor, Facemask, , Performance tok 3 in 1, Bauer nectech kraag, Reebok kraag, nek, keel, beschermer, CCM zweetpak, Baauer compression jock short, broekje met tok, Compression jock pant, Wij onderscheiden ons met een groot assortiment aan ijshockey berscherming.

Wil je ijshockey bescherming kopen?

Kom langs in één van onze winkels in Den Haag en Leiden of bestel veilig en snel nu jouw favoriete van ijshockey bescherming artikelen online op Oomssport.nl en Oomssport .be. Betalen kan veilig met Creditcard of iDeal. Snelle bezorging. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen. Oomssport schaats en ijshockeyspecialist sinds 1959. Vakkundige service, slijpen, en montage…

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking