Snelheidsmeters

MYLAPS PROCHIP FLEX (incl.1 jaar) MYLAPS PROCHIP FLEX (incl.1 jaar) 2

Wilt u een snelheidsmeter kopen?

Bij oomssport kunt u ook een Blue Sports snelheidsmeter verkrijgen. Met deze meter kunt u meten hoe snel iets op de meter afkomt. Dus van balsnelheid tot hoe snel u schaatst, met deze meter kunt u dat meten. Als u hem langs de baan plaatst laat de snelheidsmeter automatisch zien hoe hard u schaatst of skeelert.

Ben je op zoek naar een Mylaps transponder voor je tijdwaarneming?

Dan ben je bij Oomssport op het juiste adres, wij hebben een grote voorraad Mylaps transponders.

Voor welke wedstrijden kan ik de Mylaps transponder gebruiken?

De meeste wedstrijd schaats-, fiets-, skeeler-, triathlonevenementen ondersteunen het gebruik van Mylaps. Voor wedstrijdrijders die vaker deelnemen aan evenementen is het handig zelf een chip te kopen. Er wordt gebruik gemaakt van het AMB/Mylaps transpondersysteem. Iedere transponder heeft een eigen ID. De transponder is een klein apparaatje dat om de enkel wordt bevestigd. Als je een transponder hebt en deze om je enkel bevestigt dan worden al je doorkomsten geregistreerd. Voor een scherpe prijs en klaar voor gebruik.

Kan ik een Mylaps transponder op de 400 meter schaatsbaan van De Uithof gebruiken?

Ja, op De Uithof is sinds kort het MyLaps systeem geïnstalleerd.

Waar kan ik een Mylaps transponder kopen?

Kom langs in één van onze Oomssport winkels in Den Haag en Leiden of bestel makkelijk en snel online. Mylaps Transponder en accessoires koop je gemakkelijk online bij Oomssport.nl en Oomssport.com. Verschillende aanbiedingen voor Mylaps. Snel en gratis verzonden! Mylaps kopen?

Oomssport klantenservice.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met onze klantenservice op of kom langs in een van onze vestigingen. Oomssport schaats en skeelerspecialist sinds 1959.

YouTube - Oomssport kanaal.

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons YouTube kanaal met tips voor de schaats-, skate-, skeeler- en fietssport.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking