Handschoenen


Wintersport en schaats kleding

Ben je op zoek naar Functionele schaats- en ski handschoenen?

Het dragen van goede handschoenen tijdens het schaatsen, skiën en langlaufen is essentieel. Het moet waterdicht, ademend, comfortabel eventueel snijvast en natuurlijk warm zijn. Hiervoor zijn verschillende onderdelen te verkrijgen die een complete wintersport outfit creëren. Bij Oomssport vindt u handschoenen die geschikt is om onder verschillende omstandigheden te gebruiken. Direct op de huid draagt u functionele onderkleding die transpiratievocht afgeeft aan de tweede laag en daardoor uw huid warm en droog houdt. 

Thermo onderhandschoenen

Het begint met de basis: thermohandschoenen. Deze isolerende handschoenen kan worden gezien als een soort van tweede huid. Het behoudt de warmte van het lichaam en beschermt op die manier tegen de kou. In tegenstelling tot katoen wordt transpiratie beter afgevoerd bij thermokleding. Katoen houdt vocht vast, waardoor u tussen het schaatsen of skiën door te snel afkoelt. Onderkleding van Craft en Odlo bevatten deze eigenschappen.

Thermokleding is verkrijgbaar met verschillende hoeveelheden wol erin. De meeste varianten bevatten weinig wol. Dit is namelijk duur en kan erg kriebelen. Een voordeel is echter dat wol de warmte goed vasthoudt en dus een hoge thermische waarde heeft.

Wilt u Functionele schaats- en ski handschoenen kopen?

U kunt deze kleding online bestellen of kom langs bij ons in de winkel.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.