Broeken

Producten 1-24 van 55

Pagina
12 24 36

Wilt u een dames of heren schaatsbroek kopen?

Op het gebied van dames of heren schaatsbroeken of een sportbroek is Oomssport een echte specialist.

Wij hebben de grootste collectie schaatsbroeken van de Benelux.

Wij hebben het complete assortiment dames of heren schaatsbroeken voor de wedstrijdrijder en de liefhebber. We hebben verschillende merken dames en heren schaatsbroeken in ons assortiment, onder andere Craft, Hunter, Odlo, Asics, Reewin, Rogelli. Daarnaast hebben we ook verschillende soorten dames of heren schaatsbroeken in ons assortiment: schaats thermo broek met schouderbanden, trainingsbroek, joggingbroek, salopet, salopette, tight evt. met windstopper of snijvaste stukken op het scheenbeen van de schaatsbroek, met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Schaatsbroek voor jongens en meisjes

Ook voor kinderen hebben wij kinder schaatsbroeken, zowel voor jongens als voor meisjes. Tevens hebben wij de schaatsbroeken ook in thermostof zodat de schaatsbroek extra warm is.

Schaatsbroeken voor natuurijs.

Wij hebben een grote collectie schaatsbroeken en schaatssalopetten voor natuurijs of Weisensee. Schaatsbroeken van Thermo materiaal of windstopper. Ook voor onderkleding voor onder de schaatsbroek bent u bij Oomssport op het juiste adres.

Ben je op zoek naar een schaatsbroeken voor de schaats of sport vereniging?

Kun je niet kiezen of heb je speciale wensen? Oomssport kan ook schaatsbroeken of schaatspakken laten maken met clubkleuren, verenigingskleur met naam of bedrijfslogo. Helemaal custom made, je kunt je schaatsbroek en andere kleding zelf ontwerpen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.