Lijst van producten op merk Edea

Oomssport is door Edea gecertificeerd als Authorised Premium dealer.

Hiermee voldoen wij aan alle hoge kwaliteitseisen die Edea stelt aan haar Authorised Premium dealers. 

Zo ben je als klant altijd verzekerd van het juiste advies, kennis van de Edea producten en een groot en compleet assortiment Edea producten. Ook op het gebied van montage, service en garantie kan je het beste terecht bij een Authorised Premium dealer.

Oomsport heeft het grootste Edea assortiment van de Benelux.

Edea schaatsen is in Nederland en België hét kunstschaats merk. Edea heeft verschillende lijnen, zodat er voor iedere kunstschaatser een perfect passend model te koop is. Binnen de verschillende lijnen zijn er meerdere modellen beschikbaar. Het verschil tussen de modellen zit vooral in de hardheid en comfort van de schoen. O.a. Brio, Overture, Chorus, Concerto, Ice Fly, Piano. Altijd hebben we verschillende aanbiedingen voor Edea kunstschaatsen.

Worden nieuwe Edea schaatsen bij Oomssport altijd geslepen afgeleverd?

Ja, nieuwe schaatsen zijn nooit fabtieks geslepen zo worden door Oomssport altijd gratis geslepen afgeleverd. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Wil je een paar Edea kunstschaatsen kopen?

Altijd voor een scherpe prijs. Onder andere: Edea kunstschaats, Edea rolschaats, Edea spinner, Edea beschermers. Kopen?

Kom langs bij Oomssport Den haag en Leiden in de echte winkels of veilig en snel in de webshop. In de online shop Oomssport.nl en Oomssport.com kunt u terecht voor het volledige aanbod aan Edea schaatsen. Edea schaatsen koop je gemakkelijk online bij Oomssport.nl. Snel en gratis verzonden!

Stel een vraag aan onze schaatsexperts.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met onze klantenservice op of kom langs in een van onze vestigingen. Oomssport schaats en skeelerspecialist sinds 1959. Voor vakkundige service en montage....

You Tube - Oomssport kanaal

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube daar vind u een serie vlogs met tips voor de kunstschaats sport.

Toon minder
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.