Wielrennen

Viking Onyx Fietsschoen (Wit)
Laatste items in voorraad
Wielrennen

Viking Onyx Fietsschoen (Wit)

Wit 37 39 40 42 38 41 43 44 45 46
Viking Onyx Fietsschoen (Zwart)
Laatste items in voorraad
Schoenen

Viking Onyx Fietsschoen (Zwart)

Zwart 37 39 40 42 38 41 43 44 45 46

Wilt u wielrenschoenen kopen?

Ons assortiment wielrenschoenen in afkomstig van Bont, Bont levert al lange tijd schoenen van hoge kwaliteit voor zowel schaatsen skeeleren als fietsen. De beste wielrenschoen vindt u dus hier, wij hebben twee verschillende lijnen racefiets schoenen in ons assortiment.

De Riot wielrenschoen

De riot wielrenschoen is ook in een mountainbike variant verkrijgbaar.

De Bont Riot is ’s werelds eerste wielrenschoen voor op instapniveau waarvan de carbon zool met hitte vervormbaar is. Deze racefiets schoen combineert veel technische functies van de Bont pro serie, waaronder de anatomische vormgeving van de wielrenschoen voor een fantastische pasvorm. Daarnaast is deze wielrenschoen van Bont ontwikkeld met materialen van alleen de hoogste kwaliteit. Het sluitsysteem bestaat uit klittenband dat loopt in een Z vorm en een micro-aanpasbare gesp voor een stevige afsluiting van de wielrenschoen. Verder is de Bont Riot goed geventileerd en voorzien van geïntegreerde mesh panelen in de bovenkant en ventilatiegaten aan de zijkant van het microfiber.

De VayporS wielrenschoen

De VayporS Wielrenschoen is een nieuw topstuk uit de wielrenschoen collectie van Bont en weegt slechts 460 gram per paar. De VayporS is een broertje van de Vaypor + met als extra dat de wreef van de racefiets schoen bedekt wordt met een flap voor extra aerodynamica. Daarnaast is hij ontworpen met behulp van een mal en de hars is met hitte vervormbaar, waardoor deze wielrenschoen perfect aansluit. De carbon zool is slechts 4 millimeter dik en sluit naadloos aan op de van Duralite gemaakte bovenkant. De dubbele draaisluiting zorgt ervoor dat je de spanning van deze wielrenschoen gemakkelijk kunt aanpassen. De bovenste draaiknop beschikt over een quick release functie waardoor je de Vaypor+ gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De voorkant is platter en breder dan de traditionele wielrenschoen, zodat de tenen meer ruimte krijgen. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking