Accessoires


Tuuk LS Fusion Runner (per set)
Laatste items in voorraad
Bauer LS3 Edge Runner (per set) Bauer LS3 Edge Runner (per set) 2
Laatste items in voorraad

Bauer Tuuk LS 4 Edge Runner (per Set)
Laatste items in voorraad

Enorme kortingen bij Oomssport Premium Outlet.

Oomssport Premium ijshockey accessoires Outlet staat voor een zeer breed assortiment ijshockey schaatsen en ijshockey uitrustingen en accessoires van premium-merken zoals Bauer en CCM tegen outlet-prijzen. Kwaliteit ijshockey schaatsen in alle maten met hoge kortingen!

Vernieuwd met extra lage prijzen!

Van schaatsen, complete ijshockey uitrusting, jassen, broeken en truien tot mutsen en ondergoed, schouderpantsers, ijshockeybroeken, IJshockey sticks, elbows, IJshockey handschoenen, ijshockey helmen, shinguards, Als het maar schaatsen en skeelers is en wij er achter staan. En outletprijzen, dus alles met mooie kortingen!

Uitverkoop van ijshockey accessoires.

IJshockey schaatsen en de ijshockey uitrusting moeten u passen en moeten bij u passen. U wilt kunnen vergelijken en kunnen voelen wat de verschillen zijn. Vandaar dat we er zo ontzettend veel verschillende van hebben.

IJshockey accessoires Bauer, CCM en NHL kopen met korting!

Zoveel mensen zoveel wensen, van recreant tot professional: allemaal verschillende schaatsers en die we allemaal willen bedienen. En we willen uw keuze niet beperken tot één mogelijkheid: vandaar die enorme hoeveelheid merken en modellen.

100% schaatsen en inline hockey skates, 365 dagen per jaar voor een aangename prijs!

Wij verkopen geen andere sportartikelen, daar zijn we ook niet mee bezig. Wij verkopen uitsluitend schaatsen en skeelers, dat is onze focus en daar weten we alles van.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking