Oomssport bij u in de buurt

U bent ook van harte welkom in onze showrooms.   

Oomssport is al jaren verbonden aan de Uithof. In de moderne winkel vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van schaatsen en inline skates. Tevens kunt u uw schaatsen laten slijpen of eventueel schaatsen huren. De medewerkers van Oomssport staan graag voor u klaar om u te adviseren, zodat u goed beslagen ten ijs komt.

Oomssport Skates & Skeelers is in 1959 begonnen als fabrikant van rolschaatsen en onderdelen. Geleidelijk zijn wij uitgegroeid tot schaats- en skeelerspecialist van formaat. Sinds de oprichting van de Uithof in Den Haag zijn wij met onze winkel gevestigd in dit schaatscentrum. Sinds enkele jaren zijn wij ook gevestigd in de Schaatshal Leiden.

Van een kleine winkel waar alles werd geregeld en verkocht van achter de toonbank, zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste speciaalzaken. Zo hebben wij op schaatsgebied voor elk wat wils, van ijshockey tot kunstschaatsen en van langebaan tot shorttrack. Behalve voor schaatsen kunt u bij ons terecht voor inline-skatesskeelers en rolschaatsen. In onze moderne werkplaats slijpen wij alle soorten schaatsen op professionele wijze en passen wij, als dat nodig is, de ronding aan. Daarnaast zorgt onze service afdeling voor het monteren en repareren van schaatsen en skeelers .

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor kleding en accessoires. Verder verhuren wij veel soorten schaatsen, inline-skates, skeelers en mountainbikes. Ons personeel bestaat uit geoefende schaatsers: zij kunnen u dus uit eigen ervaring voorlichten over de mogelijkheden op schaats- en skeelergebied en worden regelmatig geïnstrueerd over nieuwe producten en merken.

Is Oomssport te ver bij u vandaan: we versturen al uw favoriete schaats / skeeler artikelen graag per PostNL naar u toe. Woont u echter in de buurt? Kom dan langs in onze schaatswinkel in Den Haag.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.