Schaatsen


Wil je schaatsen kopen bij Oomssport?

Van een kleine winkel in 1959 waar alles werd geregeld en verkocht van achter de toonbank, zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste schaats speciaalwinkels.

Wat voor soorten schaatsen bestaan er?

  • Ijshockeyschaatsen

  • Kunstschaatsen

  • Noren

  • Shorttrack schaatsen

  • Natuurijs schaatsen

  • Verstelbare kinder schaatsen

 

Het schaatsen zit in onze cultuur

Oomssport voor schaatsers door schaatsers. Al sinds voor het bestaan van ons land zit het schaatsen diep gerworteld in onze cultuur. Ook wij kunnen niet wachten tot er buitenijs is om deze sport met familie en vrienden te beoefenen. Ben je op zoek naar goede kwaliteit schaatsen? Neem een kijk op onze webshop of kom langs in een van onze winkels in Den Haag en Leiden.

Schaats slijpservice

Oomssport is een echte schaatsspecialist. Wij hebben het complete assortiment voor de wedstrijdrijder en de liefhebber. Daarnaast verhuren wij veel soorten schaatsen, inline-skates, en skeelers. In onze moderne werkplaats slijpen wij alle soorten schaatsen op professionele wijze en passen wij, als dat nodig is, de ronding aan. Nieuwe schaatsen zijn nooit fabrieks geslepen vandaar dat we bij Oomssport alle nieuwe schaatsen gratis slijpen voordat ze worden afgeleverd. Daarnaast zorgt onze serviceafdeling voor het monteren en repareren van schaatsen en skeelers. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor kleding en accessoires.

Stel een vraag aan onze schaatsexperts

Ons personeel bestaat uit geoefende schaatsers: zij kunnen je dus uit eigen ervaring voorlichten over de mogelijkheden op schaats- en skeelergebied en worden regelmatig geïnstrueerd over nieuwe producten en merken. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar één van onze winkels te komen, dan kun je ook een vraag stellen via de klantenservice. De klantenservice is te bereiken via klantenservice@oomssport.nl of bel naar 070-3298811.

Bezorgen

Is Oomssport te ver bij je vandaan? We versturen al jouw favoriete schaats / skeeler artikelen graag per PostNL naar je toe.

De beste schaatsen bij Oomssport

Alle Langebaan schaatsen

 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.