Zandstra Schaatsen

Wil je Zandstra schaatsen kopen?

Ben je een fervent langebaanschaatser of kriebelt het om te beginnen met schaatsen? Dan zijn Zandstra schaatsen toch wel een begrip. Of je nu enorm ervaren bent of een beginnend schaatser, Zandstra heeft voor jou een geschikte schaats. Oomssport is een door Zandstra gecertificeerde Authorized Premium Specialist Dealer. Dit wil zeggen dat wij aan alle hoge kwaliteitseisen voldoen, die Zandstra stelt aan haar Premium Specialist Dealers. Zo ben je bij ons altijd verzekerd van het juiste advies en de meeste kennis.

Verschillende modellen Zandstra Schaatsen

Zandstra Schaatsen zijn er in allerlei varianten en types. Wij verkopen echter alleen de zandstra schaatsen voor de hele kleintjes en beginners:

  • Zandstra Bob skate 70

  • Zandstra Easy glider 180

Elk model heeft zijn eigen voordelen ten opzichte van de andere. De bobskate van zandstra is uitermate geschikt voor de allerkleinsten omdat hij met het dubbele ijzer veel stabiliteit biedt. De easy glider van Zandstra is al jarenlang een begrip, heel veel jonge kinderen leren op schaatsen op de easy glider. De easy glider is ook beschikbaar voor de grotere maten maar zouden u dan toch liever een schaats met een schoen aanbevelen. Wij kunnen je zowel telefonisch als in de winkel van alle advies voorzien. Wil je ervaren hoe de schaats zit? Kom dan eens bij ons langs in Den Haag (Uithof) of in Leiden. We kunnen je dan van nog beter advies op maat voorzien.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.