Kunstschaatsen


Ben je op zoek naar de beste kunstschaatsen?

Op het gebied van kunstschaatsen of kunstrijden is Oomssport is de grootste specialist van de Benelux. Wij hebben het complete assortiment voor de liefhebber. We hebben verschillende exclusieve merken bij Oomssport Den Haag en Leiden met een goede prijs kwaliteitsverhouding. O.a. Risport, Edea, MK Mitchel & King, John Wilson, Graf, Head, CCM, Jackson, Jerry’s, Mondor, Primavera, Harry’s Horse, Wij onderscheiden ons met een groot assortiment, kopen?

Hoe zet ik de kunstschaats beschermers in elkaar?

Tip, kijk ook naar onze YouTube vlog over het in elkaar zetten van de kunstschaatsbeschermers. Zie het op het YouTube kanaal van Oomssport hier.

Hoe rijg ik de veters in mijn kunstschaatsen?

Tip, kijk ook naar onze YouTube vlog over het inrijgen van de kunstschaatsveters. Zie het op het YouTube kanaal van Oomssport hier.

Bij Oomssport worden alle nieuwe schaatsen altijd geslepen afgeleverd!

Kunstschaatsen kopen. Voor een scherpe prijs, volledig aanbod en door ons standaard gratis vakkundig geslepen dus klaar voor gebruik. Of u de schaatsen in de winkel koopt of via de webshop, de schaatsen worden altijd geslepen en gebruiksklaar afgeleverd!

Waar kan ik kunstschaatsen kopen?

Kom langs in één van de echte winkels in Den Haag en Leiden of bestel veilig en snel online bij Oomssport.nl, Oomssport.com. Bestel nu met Ideal, creditcard of Paypal bij Oomssport de schaats en skeeler specialist sinds 1959...

YouTube - Oomssport kanaal

Tip: Volg ons en kijk ook naar ons Oomssport kanaal op YouTube, daar hebben we een serie vlogs met tips voor de schaats, skate en skeeler sport.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.